Online eszközök

Ezen az oldalon felsoroljuk a leggyakrabban használt online eszközöket, amelyeket ajánlunk a könyvelés során. Az ikonokra kattintva az eszköz weboldalára jutsz, ahonnan letölthetők. Több alternatíva is létezik, ha van javaslatod, küldd el nekünk.

Számítógépek közötti kommunikáció (ingyenesek)

AnyDesk (asztali gépre)

Anydesk logo

Tiemviewer (asztali gépre)

TeamViewer logo

Beszélgetés, videóhívás, fájlküldés

Messenger (asztali gépre és mobilra is)

Anydesk logo

Skype (asztali gépre és mobiltelefonra)

Skype logo

Szkennelés, pdf állományok létrehozása

Ha nincs hagyományos, szkennelésre alkalmas eszközöd, akkor a mobilapplikációk nagy segítségedre lesznek. Mi a CamScan applikációt teszteltük, könnyen használható.

Bármelyik applikáció megfelel, amit te szeretsz használni, csak le kell töltened a GooglePlay áruházból ingyenesen.

Állományok tömörítése

Az asztali gépeden jobb oldali egérgombra kattintva, tömöríthetsz könyvtárakat, így könnyebben tudod elküldeni nekünk az egész havi anyagot.

Számla feltöltése

  1. Emailhez csatoltan elküldöd nekünk.
  2. Feltöltöd például Google Drivera és mi letöltjük onnan.
  3. Ajánlom figyelmedbe a Mr. Számla számlaküldő alkalmazást, csak kérned kell, hogy adjanak hozzáférést számunkra. Az alkalmazást azért szeretjük, mert összevetésre kerülnek a banki tételek a feltöltött számlákkal, így te is láthatod, hogy esetleg melyik számla hiányzik még a havi könyveléshez.
  4. Vannak további lehetőségek, melyeket érdemes használnunk, havi pár ezer forintért (pl. Cashbbook), ezt közösen átbeszéljük.

E-mail

Gmail vagy Protonmail, amit ajánlunk. A Freemail és hasonló ingyenes címek sajnos nagyon rosszul kezelik az üzeneteket. A könyvelési anyag küldéséhez és fogadásához, kérlek válassz egy biztonságosabb email címet.