Hasznos linkek, gyakori kérdések

Kattints a sávokra a válaszokért és információért.

Az árakról (tudok-e majd alkudni a szolgáltatás árából?)

Megteremtjük az online könyvelés feltételeit, de a mi munkánk nem lesz kevesebb. Többet ülünk a számítógép előtt, mert a hivatalok is több adatszolgáltatást kérnek tőlünk. Kezdetben 1 monitorral dolgoztunk, majd áttörést jelentett a két monitor, s most ott tartunk, hogy 3 monitor kell a hatékonysághoz.

Kikülditek a fizetendő adókat időben?

Mindenképpen igen! A fizetendő járulékokat minden hónap 2-8 között, attól függően, hogy mikorra szolgáltatsz adatot nekünk.

Az egyéb fizetendő adókat pedig 10-15 nappal a fizetési határidő előtt. A fizetendő áfát is 10-e körül megküldjük, de a bevallás mindenképpen egyeztetés után történik.

Mit tartalmaz a könyvelési díj?

Számlák, bizonylatok feldolgozása egyszeres vagy kettős könyvelésben, bérszámfejtés, adatbejelentések, havi és éves adóbevallások, segítséget nyújtunk az alakuláshoz.
Pályázatok és hitelkérelmek kitöltése nincs benne az átalánydíjban, de segítünk.

Hogyan zajlanak a kezdeti lépések?

Regisztráció után kiküldjük neked a szerződésünket és a pénzmosás megakadályozásával kapcsolatos, a könyvelőkre hárított azonosítási és egyéb feladatokat. Szerződés után meghatalmazást kérünk tőled, hogy az adóbevallási teendőnket a saját nevünk alatt végezhessük. Ezek az alapvető kezdeti lépések, ami miatt viszonylag több időt kell ránk, azaz a vállalkozásodra szánni.

Tudnál referenciát adni?

Tudnék, de nem szívesen teszem. Tudom, nagy divat kiírni, hogy ki-kinek könyvel, de én nem teszem. Ahogyan téged sem foglak kitenni a honlapomra, akár mikrovállalkozó, akár százmilliós bevételű cégvezető vagy.